-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
طی سخنرانی دکتر امیر ثابت محمدی بمناسبت اعیاد شعبانیه در جمع فرهیختگان دانشگاهی، موضوع اشتغال دانشجویان و آسیبی که بدلیل عدم ارتباط موثر دانشگاه و صنعت وجود دارد، مورد واکنش ایشان قرار گرفت. ایشان بیان داشت دانشجو از ترم دوم دانشگاه باید وارد فضای کسب و کار شود و آزمون و خطا قرار گیرد تا با حمایت اساتید بتواند به تجربه و پختگی دریافت مسئولیت و شغل برسد و پس از فارغ التحصیلی در شغل مورد علاقه وارد و کسب درآمد نماید. اما متاسفانه دانشگاه، دانشجو را رها کرده و زمان و هزینه، معظلی است که برای دانشجو می ماند.
دکتر امیر ثابت محمدی بمناسبت اعیاد شعبانیه در جمع فرهیختگان دانشگاهی، به موضوع نارضایتی و استرس جامعه پرداخت. ایشان بیان داشت که بلحاظ ثروت و دسترسی به منابع، کشور مشکلی ندارد و این استفاده از منابع و سوء مدیریت است که توسط برخی افراد بی کفایت، باعث گردیده تا مردم در تنگنای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی قرار بگیرند.
بسیاری از قوانین و دستورالعملها برای دهه 50 و 60 نوشته شده است. این قوانین در زمان خود شاید مفید و کارامد بوده است اما امروز نیاز به بروز شدن قوانین احساس می شود. باید بر اساس نیاز روز جامعه و متناسب با پیشرفت علم و خواسته جامعه، قوانین به نحوی اصلاح و تدوین گردد که سطح رضایتمندی، دانش، سلامت و اقتصاد افراد جامعه را بهبود بخشیده و جامعه ای سرشار از آرامش و نشاط به ارمغان آورد.
دکتر امیر ثابت محمدی بمنظور ارتقاء سطح آموزش و بهبود پرورش کودکان و نوجوانان، طرح اعتبارسنجی و رتبه بندی را تدوین نموده تا در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهد. ایشان معتقد است کشور خوب، سالم و دارای آرامش، از آموزش و پرورش با چنین صفات نیکی منشاء می گیرد. فرهنگ سازی و تربیت در سنین پایین کمتر از 8 سال از راندمان بسیار بالایی برخوردار است. در این سن کودکان امکان رشد و شکوفایی استعداد داشته و می توان ضمن کشف استعداد،، رشد و تقویت این صفت را نیز در آنان ایجاد کرد. همچنین شیوه آموزشی، کیفیت آموزش، بهره وری معلمین و اساتید و مدیریت آموزشی باعث تقویت فرایند های جامعه ساز می شود . امیر ثابت محمدی در حال تدوین طرح و نظامی است که مدارس، مدیران و اساتید و معلمان را در فضای رقابت سالم قرار داده تا در این چرخه هر فردی به نسبت کیفیت ارائه خدمت و اثربخشی خدمات، از رشد مزایای شغلی مناسبی برخوردار باشد.